Catering service

Heeft u iets te vieren, thuis of bij uw bedrijf? Wilt u zonder stress uw gasten een heerlijk diner aanbieden? Dan bent u bij Rose Garden aan het juiste adres! Met onze catering service maken wij dit alles voor u mogelijk.

Het door u gekozen menu leveren wij in zogenoemde chafing dishes (grote rechaud). Hierin blijven de gerechten optimaal op temperatuur. (± 2 uur lang).  De mogelijkheden voor verschillende cateringmenu’s zijn zeer uitgebreid. Ook leveren wij, naar wens, bestek en borden bij de catering.

Na afloop van uw diner kunt u de chafing dishes bij ons langsbrengen, of in overleg kunnen wij alles bij u afruimen. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over de afwas, zodat u meer tijd en aandacht besteden aan uw gasten.

In overleg kunnen wij elke dag van de week (m.u.v. feestdagen) een catering bij u bezorgen. Wij zouden het op prijs stellen dat, wanneer u van plan bent een catering bij ons te bestellen, u dit tijdig (min. één week van tevoren) aan ons doorgeeft.

Mochten onze menu’s niet geheel aan uw wensen voldoen, dan valt er altijd iets te regelen. Aarzelt u niet om contact met ons op te nemen of even bij ons langs te komen. In overleg is alles mogelijk en we kunnen de catering naar uw wens aanpassen.

Download hier ons catering menu.