Catering service

Heeft u iets te vieren, thuis of bij uw bedrijf? Wilt u zonder stress uw gasten een heerlijk diner aanbieden? Dan bent u bij Rose Garden aan het juiste adres! Met onze catering service maken wij dit alles voor u mogelijk.

Het door u gekozen menu leveren wij in zogenoemde chafing dishes (grote rechaud). Hierin blijven de gerechten optimaal op temperatuur. (± 2 uur lang).  De mogelijkheden voor verschillende cateringmenu’s zijn zeer uitgebreid. Ook leveren wij, naar wens, bestek en borden bij de catering.

Na afloop van uw diner kunt u de chafing dishes bij ons langsbrengen, of in overleg kunnen wij alles bij u afruimen. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over de afwas, zodat u meer tijd en aandacht besteden aan uw gasten.

In overleg kunnen wij elke dag van de week (m.u.v. feestdagen) een catering bij u bezorgen. Wij zouden het op prijs stellen dat, wanneer u van plan bent een catering bij ons te bestellen, u dit tijdig (min. één week van tevoren) aan ons doorgeeft.

Mochten onze menu’s niet geheel aan uw wensen voldoen, dan valt er altijd iets te regelen. Aarzelt u niet om contact met ons op te nemen of even bij ons langs te komen. In overleg is alles mogelijk en we kunnen de catering naar uw wens aanpassen.