Catering service

Heeft u iets te vieren, thuis of bij uw bedrijf? Wilt u zonder stress uw gasten een heerlijk diner aanbieden? Dan bent u bij Rose Garden aan het juiste adres! Door middel van onze catering service maken wij dit alles voor u mogelijk.

De door u gekozen menu’s leveren wij in zogenoemde chafing dishes (grote rechaud). Hierin blijven de gerechten optimaal op temperatuur. (± 2 uur lang)  De mogelijkheden voor verschillende cateringmenu’s zijn zeer uitgebreid. Ook leveren wij, naar wens, bestek en borden bij de catering.

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, komen wij alles na de tijd weer ophalen en heeft u geen zorgen wat de afwas betreft. Op deze manier wordt alles voor u geregeld en kunt u meer tijd én aandacht besteden aan uw familie en/of gasten. Het enige wat wij van u vragen is dat u een tafel klaarzet waarop wij de catering aan u kunnen presenteren.

In overleg met ons kunnen wij elke dag van de week een catering bij u thuis of bij uw bedrijf bezorgen. Dit met uitzondering van de feestdagen. Ook zouden wij het op prijs stellen, als u van plan bent een catering bij ons te bestellen, dit tijdig (min. één week van tevoren) aan ons door te geven.

Mochten onze menu’s niet geheel aan uw wensen voldoen, dan valt er altijd iets te regelen. Aarzelt u niet om contact met ons op te nemen of even bij ons langs te komen. In overleg is alles mogelijk bij Rose Garden en kunnen we de catering naar uw wens aanpassen.

Download hieronder ons Cateringsmenu